Van Doorn Reclame & Design Rotterdam

CARWRAPPING

Hebt u een auto gekocht in een kleur die u niet aanstaat? Of u wilt iets unieks? Dan bied wrappen een uitkomst. We beschikken over prachtige kleuren, in glans/mat/metallic of zelfs met een bijzondere structuur. Uw bedrijfswagenpark in uw eigen custom FC design? Alles kan! 

Wrappen is niet alleen handig als u reclame wilt maken. De folie beschermt ook de lak van uw auto tegen krasjes, steenslag, strepen en weersinvloeden. Bovendien is folie krasbestendiger dan lak. Een ander voordeel is dat de lak van u auto niet verkleurt. Gaat u de auto verkopen? Laat de wrap er af halen en uw auto is weer in dezelfde staat als toen u die kocht.

RAMEN TINTEN
Wanneer u spullen vervoert is het prettig dat niet iedereen deze kan zien. Het blinderen van uw auto of bedrijfswagen is dan de oplossing.
Ook vanwege de warmtewerende werking, de extra privacy of gewoon de mooie uitstraling van uw auto wordt er vaak voor gekozen om de ramen te tinten.

ADVISEREND & MEEDENKEND

Door jarenlange ervaring is Van Doorn Reclame & Design uw adviseur in sign & print. Samen met u zorgen wij ervoor dat u gezien wordt binnen en buiten uw branche.

CREATIEF &
KWALITEIT

Onze Signing en prints staan voor creatieve kwaliteit. Ons team geeft uw idee een gezicht met passie voor het vak. Wij vertalen uw wens naar een onderscheidend ontwerp.

EIGEN PRODUCTIE & MONTAGE

Met een enthousiast en professioneel team van signmakers verzorgen wij de productie en montage van uw reclame uiting.

Van Doorn Reclame & Design

Reeweg 26
3088 KA Rotterdam
Nederland

T. 010- 429 6240
info@vandoornreclame.nl
www.vandoornreclame.nl