Van Doorn Reclame & Design Rotterdam

SCHUIFZEILEN

Schuifzeilen zijn een mooie en gemakkelijke oplossing voor opleggers waarvan de zijkant open en dicht moet kunnen. Omdat de zeilen dagelijks open en dicht geschoven worden is sterk zeil van belang. Onze traditionele zeilen zijn beschikbaar in verschillende kleuren, en uw reclame uiting kunnen we plakken of schilderen op deze zeilen.

Daarnaast leveren we Full colour geprinte schuifzeilen inclusief unieke solidskin PU-coating. Deze coating heeft vuilafstotende effect dat bestand is tegen schoonmaken en mechanische belasting. Het garandeerd het behoud van de kleurintensiteit, de flexibiliteit en de vuilafstotende eigenschappen van de schuifzeilen.

Van ontwerp tot montage, wij hebben alles in huis voor de productie van blanco of full colour geprinte zeildoeken. 

HUIF & SPECIALS
Wilt u een huifje laten maken voor uw aanhangwagen, een bootkap, of machinehoes? De mogelijkheden zijn divers. Ook een mooi op maat gemaakt zeil voor uw veranda, met ramen, ritsen of andere wensen is voor ons geen probleem.

Dankzij onze eigen zeilmakerij bieden wij u een legio aan mogelijkheden.
Neem eens een kijkje bij ons zusterbedrijf Van Doorn Zeilmakerij.

ADVISEREND & MEEDENKEND

Door jarenlange ervaring is Van Doorn Reclame & Design uw adviseur in sign & print. Samen met u zorgen wij ervoor dat u gezien wordt binnen en buiten uw branche.

CREATIEF &
KWALITEIT

Onze Signing en prints staan voor creatieve kwaliteit. Ons team geeft uw idee een gezicht met passie voor het vak. Wij vertalen uw wens naar een onderscheidend ontwerp.

EIGEN PRODUCTIE & MONTAGE

Met een enthousiast en professioneel team van signmakers verzorgen wij de productie en montage van uw reclame uiting.

Van Doorn Reclame & Design

Reeweg 26
3088 KA Rotterdam
Nederland

T. 010- 429 6240
info@vandoornreclame.nl
www.vandoornreclame.nl